De lente en zomer komen er weer aan. Dat betekent dat we veel buiten zijn en van het heerlijk zomerweer genieten. Een lekkere zomerborrel past daar uitstekend bij. Capri Culinair speelt hier op in met een veelzijdig en professioneel foodtruck-cateringconcept. Van A tot Z verzorgen wij hapjes en drankjes voor (bedrijfs)feesten, recepties, bruiloften of andere zomerborrels. Naast een mooi en vooral lekker gevarieerd aanbod aan zomerborrelgerechten gerechten, komen wij langs met mooie decoratieve foodtrucks.

Elke locatie mogelijk

Capri Culinair werkt vanuit prachtige kleine foodtrucks in de vorm van Italiaanse Piaggio Ape’s 50 en een klassieke Citroën HY foodtruck. In een aantal hebben wij voorzien van een houtgestookte pizzaoven. Een zomerborrel in een tuin, binnen/buitenterras, hal of andere locatie? Het maakt niet uit, want met onze handige foodtrucks kunnen wij elk gewenst terrein oprijden. Van industrieterrein tot bruiloftslocatie; wij zorgen gegarandeerd voor showtime met onze kleine foodtrucks. Ze nemen trouwens weinig plek in en zien er leuk en zomers uit. Naast pizza foodtrucks hebben we een grote keuze aan andere cateringmogelijkheden.

Zomerse hapjes

Naast de knapperigste pizza’s maken wij ook overheerlijke antipasti zoals gevulde olijven, Prosciutto crudo en Coppa di Parmaham, Grana Padano en provolone kaas en heerlijke peppadew pepers gevuld met roomkaas. Lekkere hapjes voor een zomerborrel in de buitenlucht. Trek in iets anders tijdens de zomerborrel? Geen probleem want wij regelen ook barbecues met daarop lekkere hamburgers, saté en luxe hotdogs. Ook maken wij vanuit onze foodtrucks flammkuchen, verse friet, pastagerechten en antipasti en serveren dat in handige biologisch afbreekbare bakjes. Zelfs een drankenarrangement voor de zomerborrel regelen wij voor u.

Feestelijke zomerborrel

Wilt u vooral gemak tijdens de zomerborrel? Wij serveren altijd pizza’s in handige punten, waaronder de bekende Margherita, salami, 4 kazen, salami, vegetarisch of tonijn met kappertjes en rode ui. Natuurlijk wil het oog ook wat. Gelukkig vallen de foodtrucks van Capri Culinair goed op. De rode Piaggio Ape 50, de wit-rode Piaggio Classic 400 en de blauw-witte Citroën springen mooi in het oog en geven elke zomerborrel een feestelijk tintje.

Saladebar en desserts

Zomer en salade passen goed bij elkaar en bij uitstek dé combinatie voor een zomerborrel. Capri Culinair verzorgt daarom ook uitgebreide saladebars met keuze uit bijvoorbeeld frisse komkommersalade met maïs en peterselie, lekkere tomatensla met rode ui en bieslook, en overheerlijke zelfgemaakte mosterd-, citrus- of balsamicodressing. Ook diverse soorten brood met smeersels kunnen wij daarbij serveren. Nog trek in een dessertbuffet tijdens de zomerborrel? In dat geval nemen wij originele Italiaanse tiramisu en citroen tartelette met meringue mee.

Meteen genieten van een zomerborrel?

Al plannen voor een gezellige zomerborrel met alles erop en eraan? Neem meteen contact met ons op en wij vertellen u alles over ons foodtruck-concept en wat er allemaal mogelijk is: 0297 – 25 25 25.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.