Sinds kort heeft Capri Pizza dé hit op ijsgebied, die is overgewaaid uit Azië; de Ice Teppanyaki. Wij maken ter plekke ijs in allerlei heerlijke smaken en creëren ice rolls op een bevroren ijsplaat. Het is fantastisch geschikt als dessertbuffet of om op een warme zomerdag verkoeling te geven op bijvoorbeeld een bedrijfsbijeenkomst, kinderfeest of bruiloft.

Wat is het

Van origine is de Tappanyaki plaat een Japanse wijze om vlees, vis en groenten op te grillen. Bij Ice Teppanyaki wordt de gepolijste rvs vierkante plaat niet verwarmd, maar gekoeld tot wel 30 °C onder nul. De plaat neemt weinig plek in, waardoor het geschikt is voor elke locatie. In enkele minuten maken wij de lekkerste porties vers ijs met een smaak naar wens.

Spektakel

Ice rolls maken op de Teppanyaki is een mooi spektakel om te zien. Door de kou bevriest alles op de plaat binnen enkele seconden. Eerst schenken we een vloeibare ijsmix uit op de plaat en vervolgens voegen we vers fruit, chocolade of andere ingrediënten toe. Met twee spatels mixen we alles door elkaar en hakken fruit of andere toevoegingen fijn. Uiteindelijk spatelen we de ijsmassa uit over de plaat en kunnen vervolgens met de spatels ice rolls maken. Deze ice rolls plaatsen we in een bakje en u kiest vervolgens zelf uit diverse suiker-toppings en zoetje sausjes. Lepeltje erin en smullen maar!

Variaties

Met de Ice Teppanyaki zijn heel veel smaakvariaties mogelijk. Qua vruchten zijn mango, lychee en aardbei erg populair. Maar ook Oreo-koekjes, chocola en m&m’s behoren tot de mogelijkheden. Ook met de basis ijsmix kunnen we variëren. Toppings als aardbeien-, karamel- of chocoladesaus, slagroom, nootjes, enzovoorts, maken het ijsje helemaal af.

Mogelijkheden

Live ijs maken vindt iedereen leuk en het gaat razendsnel. Dat betekent dat wij groepen tot circa 80 personen individueel kunnen bedienen. Grotere groepen lukt zeker ook, maar dan is het verstandig om de Ice Teppanyaki als onderdeel van een dessertbuffet in te zetten. Wilt u meer informatie over deze nieuwe manier van ice rolls maken of meteen een reservering doen? Bel of mail ons en wij vertellen u er alles over: info@capripizza.nl of 0297–252525.