Foodtruck Citroen HY

Deze prachtige Citroen HY Foodtruck uit 1976 is klaar om iedere catering aan te kleden met zijn prachtige uiterlijk. Door de multi funtionele inrichting is hij geschikt voor een echte pizza, maar ook een lunch met een panini, pasta of burger behoort tot de mogelijkheden.

Tevens staat deze HY klaar om voor komend najaar de raclette-foodtruck.nl te worden, mijn zijn triple raclette grill, 3 halve kazen tegelijk bedienen, en er 2 van smelten, zodat we een flinke snelheid hebben in het bedienen van onze gasten.

Kortom deze HY staat klaar voor ieder feest of festival

Foodtruck Citroen HY aanvragen

Piaggio Classic 400 Foodtruck

Deze Originele Piaggio Classic 400 is een Italiaans werk autootje voor de Italiaanse steden waar behoefte was aan kleine maar krachtige vervoers middellen. Capri Culinair heeft deze omgebouwd naar een pizza foodtruck, waar wij met een hout/ gas oven zowel binnen als buiten kunnen staan.

Aangezien hout de nodige rook veroorzaakt, doen we dit altijd buiten, en indien u het binnen wilt, dan werken wij op gas. Onze pizza bakkers decoreren altijd iedere opdracht met houten kratjes, verse kruiden plantjes en zorgen dat het er perfect uitziet, zodat alle gasten er nog lang over zullen napraten.

Piaggio Classic 400 Foodtruck aanvragen

Piaggio ape 50 Pizza Foodtruck

Met deze kleine piaggio ape 50 is alles begonnen, onze eerste van inmiddels 7 foodtrucks, met zijn hout gestookte Italiaanse oven, waar wij nog steeds heerlijke pizza’s in bakken.
Door de relatief hoge temperatuur van deze ovens( 400 graden) en het verse deeg, duurt een pizza maar ongeveer 90 seconden. Deze pizza foodtruck is dan ook een perfect aankleding voor op ieder feest.

Piaggio ape 50 Pizza Foodtruck aanvragen

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.