Foodtruck Citroen HY

Deze prachtige Citroen HY Foodtruck uit 1976 is klaar om iedere catering aan te kleden met zijn prachtige uiterlijk. Door de multi funtionele inrichting is hij geschikt voor een echte pizza, maar ook een lunch met een panini’s, pasta’s of burger’s behoort tot de mogelijkheden.

Tevens staat deze Citroen HY Foodtruck klaar om voor komend najaar weer de flammkuchen foodtruck te worden, met diverse soorten flammkuchen, zowel met vlees, vis en vegetarisch is dit de perfecte foodtruck voor een herfst of winterborrel.

Kortom deze HY staat klaar voor ieder feest of festival

Foodtruck Citroen HY aanvragen

Piaggio Classic 400 Foodtruck

Deze Originele Piaggio Classic 400 is een Italiaans werk autootje voor de Italiaanse steden waar behoefte was aan kleine maar krachtige vervoers middellen. Capri Culinair heeft deze omgebouwd naar een pizza foodtruck, waar wij met een hout/ gas oven zowel binnen als buiten kunnen staan.

Aangezien hout de nodige rook veroorzaakt, doen we dit altijd buiten, en indien u het binnen wilt, dan werken wij op gas. Onze pizza bakkers decoreren altijd iedere opdracht met houten kratjes, verse kruiden plantjes en zorgen dat het er perfect uitziet, zodat alle gasten er nog lang over zullen napraten.

Piaggio Classic 400 Foodtruck aanvragen

Piaggio ape 50 Pizza Foodtruck

Met deze kleine piaggio ape 50 is alles begonnen, onze eerste van inmiddels 7 foodtrucks, met zijn hout gestookte Italiaanse oven, waar wij nog steeds heerlijke pizza’s in bakken.
Door de relatief hoge temperatuur van deze ovens( 400 graden) en het verse deeg, duurt een pizza maar ongeveer 90 seconden. Deze pizza foodtruck is dan ook een perfect aankleding voor op ieder feest.

Piaggio ape 50 Pizza Foodtruck aanvragen

Hamburger foodtruck

Van één van onze collega foodtruckers is deze prachtige oude Peugeot J 7 Foodtruck, deze nostalgische foodtruck uit 1965 is voorzien van de juiste apparatuur om het perfecte verse frietje te bakken en een heerlijke hamburger van de grill. Ideaal om een foodcourt te creëren met een aantal andere oude foodtrucks, en het perfecte bedrijfsevent, zomerborrel of netwerkborrel te organiseren.
Vraag snel naar de mogelijkheden.

Hamburger foodtruck aanvragen!

Mobiele pizzabakker

Met deze rode piaggio pizza foodtruck, kan onze mobiele pizza bakker op elk feestje komen, en met zijn echte Italiaanse hout gestookte oven de lekkerste pizza’s bakken op een temperatuur van zo’n 350 graden, de oven wordt gestookt op beuken hout, zodat de pizza zijn authentieke smaak krijgt, met zijn dunne krokante bodem en diverse toppings is onze mobiele pizza bakker op elk feest welkom.

Nu direct aanvragen!

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.