Houd u van verse pizza’s en bent u van plan om binnenkort een (bedrijfs)feest, receptie of familiefeest op een originele manier vorm te geven? Sinds kort heeft Capri Pizza een rijdende houtgestookte oven, waarin de lekkerste verse pizza’s in korte tijd gebakken worden. Wij hebben een echte Italiaanse Piaggio Ape 50 opgebouwd tot een pizza-oven. Deze blikvanger rijdt op 3 wielen, neemt weinig plaats in en geeft meteen dat heerlijke Italiaanse gevoel. Ideaal voor elk feest zoals een bedrijfsevenement, kinderverjaardag, schoolfeest of burendag. Met onze Piaggio Ape 50 houtgestookte oven, bakken wij lekkere verse pizza’s naar ieders smaak.

Locatie

Met onze Piaggio Ape 50 komen wij overal in de Randstad en daarbuiten. Zowel binnen- als buitenlocaties zijn zeer geschikt voor deze mobiele houtgestookte oven. Zoekt u een leuke blikvanger op uw feest in de buurt van de Ronde Venen of Vinkeveen? Geen enkel probleem, want met de omgebouwde Piaggio Ape 50 kunnen we in de hele omtrek van de Ronde Venen komen. Op aanvraag is het ook buiten de regio mogelijk voor groepen vanaf 40 personen.

Lekker vers

In de mobiele houtgestookte oven bakken wij in korte tijd de heerlijkste verse pizza’s. Dat doen wij altijd volgens traditioneel recept met de lekkerste ingrediënten voor zowel vis- als vleesliefhebbers en voor vegetariërs. Omdat het bakken in de pizzaoven erg snel gaat, hoeven uw gasten niet lang te wachten om te genieten van een heerlijke stuk pizza. Wij snijden de pizza’s in gemakkelijke stukken, zodat iedereen snel aan bod komt en lekker kan eten van onze knapperige pizza’s.

Weinig plek

Onze Piaggio Ape 50 is niet alleen een leuk voertuigje op z’n 3 wielen, maar zeer origineel en meteen een mooie decoratie en blikvanger op elk feest. Bovendien neemt deze houtoven heel weinig plek in en is daarom ideaal voor bedrijfsfeesten, beurzen en andere grote evenementen. Dankzij zijn minimale afmetingen kan de Piaggio Ape 50 overal tussendoor manoeuvreren. Dat geeft heel veel vrijheid in het gebruik van onze mobiele houtgestookte oven, want de Piaggio Ape 50 rijdt met gemak zowel naar binnen als het open veld of terrein op. Het Italiaanse wagentje is heel snel op- en afgebouwd, heeft een korte draaicirkel en is zeer gemakkelijk te beladen. Het enige dat u moet leveren is stroom en een kleine staanplaats.

Direct reserveren

Vindt u het een leuk idee om uw feest op te vrolijken met onze leuke pittige Italiaanse Piaggio Ape 50? Neem contact met ons op en wij vertellen u over alle mogelijke toepassingen van deze mobiele houtgestookte oven. Wij komen graag met ons team verse pizza’s voor uw gasten bakken, met de ingrediënten die zij het lekkerst vinden. Iedereen die ons karretje ziet is verkocht en meteen enthousiast om zelf ook de Piaggio Ape 50 te huren of in te zetten voor een feest. Wij maken graag kennis met u.

Bel of mail ons via info@capripizza.nl of 0297–252525.