Ruim 20 jaar hebben de oprichters van Capri Pizza ervaring in catering en sinds enkele jaren richten wij ons met Capri Pizza op pizza`s en pasta`s. Met Capri Pizza bieden wij in de Randstad en daarbuiten, verschillende mobiele keukenconcepten aan voor een betaalbare prijs. Ons team bestaat uit ervaren koks en cateringpersoneel en onze concepten zijn gericht op de Italiaanse keuken. Wij werken volgens traditionele recepten, waardoor de pure Italiaanse smaak goed tot z’n recht komt.

Origineel concept

Zowel onze steenovenpizza’s als pastagerechten zijn zeer geschikt voor particuliere feesten en voor uiteenlopende bedrijfsevenementen. Bent u op zoek naar een origineel cateringconcept? Capri Pizza biedt live entertainment, gecombineerd met een culinaire streling voor de tong. Dit alles tegen aantrekkelijke tarieven. Het concept van Capri Pizza is gemakkelijk en zeer gevarieerd. In onze mobiele keukens en houtgestookte steenovens bereiden wij ter plekke de lekkerste Italiaanse gerechten en pizza’s. Gegarandeerd dat uw feest een groot succes wordt.

Geschikt voor alle locaties

Onze mobiele steenovens en pasta-units zijn multifunctioneel inzetbaar. De pasta-units zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en nemen niet veel ruimte in beslag. Een ideale en originele manier om een feestje te vieren op elke willekeurige locatie. Onze pasta-units draaien op 220 Volt of op aggregaat. De steenovens branden op door ons meegebracht hout.

Hygiëne

Ons team van ervaren koks heeft vooraf een gedegen voorbereiding in onze eigen productiekeuken. Uiteraard werken wij volgens hygiënische HACCP-normering. Pizzadeeg moet bijvoorbeeld rijzen en het maken van verse pasta neemt veel tijd in beslag. Alleen zo kunnen wij op locatie snel een knapperige pizza of goede pasta serveren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of hebt u een vraag? Bel of mail ons via: 0297 – 25 25 25 of info@capripizza.nl

Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.