Wilt u binnenkort iets vieren met uw personeel? Bestaat uw organisatie 25 jaar? Gaat het om een ander jubileum? Voor elk bedrijfsfeest heeft Capri Culinair een passend foodtruck-cateringaanbod. Naast heerlijk eten hebben wij een ludiek concept in de vorm van kleine foodtrucks. Onze Piaggio Ape’s 50 en prachtige Citroën HY klassieke foodtruck kunnen wij elke willekeurige binnen- of buitenlocatie oprijden. Naast een mooi en vooral lekker gevarieerd aanbod aan (kleine) gerechten, houden wij ook rekening met dranken en desserts voor het bedrijfsfeest.

Gevarieerd aanbod

Capri Culinair houdt van puur, lekker en gevarieerd eten en daarom werken wij altijd met verse producten en ingrediënten. Vanuit onze foodtrucks bieden wij een heerlijk gevarieerd aanbod. Denk aan versgebakken Italiaanse pizza’s en flammkuchen uit de Duitse Elzas. Omdat de ingebouwde oven in de Piaggio Ape 50 foodtruck op hoge temperatuur bakt van zo’n 350 °C, kunnen wij in korte tijd grote groepen van heerlijke pizzapunten voorzien. Daarnaast maken wij verse pasta’s met saus en toppings naar keuze. Uiteraard serveren wij dit vanuit onze foodtrucks in handige biologisch afbreekbare bakjes met bestek, zodat knoeien tijdens het bedrijfsfeest achterwege blijft.

Foodtruck uitbreiding

Het aanbod vanuit onze foodtrucks bestaat uit een uitgebreid assortiment. Van verse soepen en voorgerechten tot vlees- en vegetarische gerechten en desserts. Alles is mogelijk. Voor de liefhebber bakken wij verse friet, hamburgers, satés en luxe hotdogs. Daarnaast hebben wij ook een echte Zwitserse raclette en een ravioli foodtruck. Als dessert kunnen uw gasten tijdens het bedrijfsfeest kiezen uit ijs, poffertjes, tiramisu, citroen tartelette met meringue of apfelstrudel. Alle gerechtjes bieden wij aan met bestek en in biologisch afbreekbare bakjes.

Op elke locatie

Zowel de Piaggio Ape 50 foodtrucks als onze authentieke Citroën HY bestelbus kunnen heel gemakkelijk overal naar binnen rijden. Ze nemen namelijk heel weinig ruimte in. Naast het gemak van deze foodtrucks zijn ze ook een streling voor het oog en brengen meteen sfeer op elk bedrijfsfeest. Het maakt bovendien niet uit of u in de zomer of winter een bedrijfsfeest wilt organiseren. Van binnenhal tot buitenterras; onze foodtrucks passen op elke locatie. Mocht het om een locatie gaan waar onze foodtrucks niet kunnen komen, dan zetten we ter plaatse pizzaovens neer.

Vrolijke blikvangers

Naast lekker eten is het ook fijn als uw bedrijfsfeest in een leuke sfeer plaatsvindt. Onze mini foodtrucks zijn daar uitermate voor geschikt. Zij zorgen gegarandeerd voor showtime door hun klassieke uitstraling en vrolijke kleuren. In korte tijd maken wij voor uw gasten hun gerecht naar keuze ui de pizza, flammkuchen, hotdog, raclette, ravioli of salade foodtruck. Met meerdere foodtrucks kunnen wij grote groepen tegelijk bedienen. Ons aanbod bestaat uit zowel warme als koude gerechten in de vorm van kleine hapjes. Deze antipasti bestaan uit gevulde olijven, Prosciutto crudo en Coppa di Parmaham, Grana Padano en provolone kaas en peppadew pepers gevuld met roomkaas.

Graag in contact komen?

Gaat u binnenkort een bedrijfsfeest organiseren en bent u benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden? Bel ons meteen en wij denken graag met u mee: 0297 – 25 25 25

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.