Friet Foodtruck

Het is geen geheim; van verse friet houdt iedereen! Daarom bakken wij met liefde onze Capri friet van de lekkerste aardappelen in frituurolie van de beste kwaliteit. We komen met een kleine foodtruck langs op locatie en kunnen op elk binnen- of buitenterrein neerstrijken. Vanuit ons opvallende Piaggio Ape 50 wagentje bakken we deze Capri friet ter plekke. We serveren de friet in zakjes met een lekker sausje er overheen. Iedereen krijgt er een vorkje bij, maar met je vingers eten mag natuurlijk ook.

Friet en feest

Onze Capri friet doet het goed op allerlei feestjes. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsfeestjes, schoolfeestjes of andere evenementen. Iedereen gaat stralen bij een zakje verse friet. In onze foodtruck bakken wij de Capri friet van ambachtelijk gesneden aardappelen. Vanuit onze Piaggio Ape gaan wij aan de slag met het bakken van de friet en vervolgens serveren wij het in mooie puntzakken met saus. Uiteraard kun je kiezen uit mayonaise, curry of ketchup. Ook nemen we overheerlijke zelfgemaakte Italiaanse tomatenrelish mee; een frisse zoetzure saus met een lekkere ‘bite’ en verse peterselie en Grana Padano kaas. Capri friet doet het erg goed op foodfestivals, schoolfeesten of andere evenementen. Een frietje met mayo is op z’n tijd een echte traktatie, waar iedereen van gaat stralen.

Pure ingrediënten

Wij werken altijd met de puurste ingrediënten en gebruiken duurzame, natuurlijke oliën voor de friet. Voor onze overheerlijke Capri friet werken wij samen met het Friethoes uit Haarlem. Daar maken ze verse friet, die ze dagelijks snijden. Ze vriezen deze friet nooit in en daarom behoudt het een lekkere en volle smaak. Ze gebruiken er de allerbeste aardappels voor. Per seizoen verschilt de aardappelsoort die zij daarvoor gebruiken. Zo ontstaat er friet van gegarandeerde topkwaliteit. In hun FrietFabriek snijden zij de aardappels zelf en bakken de friet vervolgens in een speciale mix van duurzame en natuurlijke oliën. In onze Piaggio Ape bakken wij de Capri friet verder krokant af, zodat iedereen er meteen lekker van kan genieten.

Binnen- of buitenlocatie

Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om de lekkere Capri friet te proeven. Daarom komen wij in onze foodtruck naar allerlei locaties toe. Wij bereiden de Capri friet vanuit onze Piaggio Ape 50 en garanderen dat dit iedereen enthousiast maakt. Dat komt niet alleen door de lekkere smaak van de friet. Ook het opvallende Italiaanse 3-wieler wagentje werkt als blikvanger. Met deze mobiele verse friettent kunnen we op binnen- en buitenlocaties staan en verrassen we iedereen met een uitstekend frietje. Lekker als lunch, tussendoortje of als ‘late night snack’.

Krokante Capri friet

Onze goudgele Capri friet is om je vingers bij af te likken. Zeker met mayonaise, tomatenrelish of currysaus er overheen in een aantrekkelijke puntzak. Loopt het water al in de mond en lijkt het je een leuk idee om onze foodtruck in te huren? Wij komen graag langs om iedereen met Capri friet te verwennen. Bel of mail om meer informatie te horen en er achter te komen wat voor mogelijkheden wij hebben: 0297 – 25 25 25 of www.capriculinair.nl.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.