Mini foodtruck festival

Met ons Mini Foodtruck Festival komen wij aan met onze klassieke foodtrucks. De authentieke Citroën HY foodtruck, de klassieke Peugeot J7 en de mooie Piaggio Classic 400 zijn echte blikvangers. Zowel op binnen- en buitenlocatie kunnen we terecht. In korte tijd bedienen wij grote groepen mensen van heerlijk eten en drinken.

Alles van A tot Z geregeld

Het organiseren van een groot event neemt heel veel tijd en energie in beslag. Daarom ontzorgt Capri Culinair u tijdens het Mini Foodtruck Festival. Naast een uitgebreid assortiment eten vanuit onze minifoodtrucks, verzorgen wij namelijk ook het meubilair en de aankleding naar wens. Wij hebben als doel u te ontzorgen. Zo kunnen wij optioneel zorgen voor de inhuur van stretchtenten, statafels, muziek, aankleding en personeel. Ook een koffie foodtruck, kinderschmink, foto booth en DJ booth behoren tot de mogelijkheden. Laat vooral weten als u andere wensen heeft voor het Mini Foodtruck Festival? Wij spreken een all-inclusive prijs met u af. Zo weet u waar u aan toe bent en nemen wij de zorg voor al het eten en drinken voor onze rekening.

Pizza tijdens het Mini Foodtruck Festival

Wij komen met 3 prachtige blikvangers in de vorm van ludieke foodtrucks. Het gaat vooral ook om de sfeer met mooie muziek, gezellige muziek en lekker eten. Onze Italiaanse minifoodtrucks hebben wij uitgerust met een Italiaanse houtgestookte steenoven. Op hoge temperatuur (zo’n 350 °C) bakken wij in razendsnel tempo voor grote groepen mensen de heerlijkste pizza’s.

Flammkuchen tijdens het Mini Foodtruck Festival

Uw gasten laveren van de ene naar de andere foodtruck. Zin in een echte Elzasser flammkuchen? Die minifoodtruck staat ook op het evenement. Wij bakken ze snel in allerlei smaken op Duitse wijze, waaronder gerookte zalm, de klassieke variant met spek en ui, met zuurkool en peterselieknoflookworst, vegetarisch met groene asperges, ui en tomaat of met peer en gorgonzola. Optioneel kunt u ook kiezen voor de salade bar met verse gemaakte salades.

Indien de foodtrucks uit de foto’s niet meer beschikbaar zijn, worden er andere foodtrucks ingehuurd, hier kunnen verschillen inzitten bij aanvraag en definitieve opdracht.

Pasta, Raclette en ravioli minifoodtruck

Een Mini Foodtruck Festival organiseren wij ook met de heerlijkste Italiaanse pasta’s. Die maken wij klaar in een handomdraai vanuit mobiele pastacookers. Deze uiteenlopende verse pasta’s met saus en toppings serveren wij snel en vakkundig in handige bakjes.

Overige minifoodtrucks

Wilt u liever iets anders dan Italiaans eten? Dat is geen probleem. Capri Culinair werkt intensief samen met andere minifoodtrucks, zodat wij ook friet, hamburgers en saté kunnen aanbieden. Voor ieder wat wils en uw wensen nemen wij altijd serieus. Net als u willen wij een succesvol evenement.

Interesse in Mini Foodtruck Festival?

Denkt u erover na om een evenement te organiseren? Wilt u een groot deel van de organisatie daarvan uit handen geven? Dan bent u bij Capri Culinair aan het juiste adres. Vooraf bespreken wij tot in de puntjes wat u wenst en op basis daarvan ontvangt u een ‘all-in’ offerte. Wij denken graag met u mee. Ga meteen met ons in gesprek: 0297 – 25 25 25 of info@capriculinair.nl.

Optioneel

Optioneel kan Capri Culinair nog het volgende verzorgen.

  • Strechtent
  • Kinder schminken
  • Koffie foodtruck
  • Photo booth
  • DJ Truck
  • Sanitaire voorzieningen
  • Aggregaat
Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.