Hamburgers

Amerikaanse hamburgers hoeven absoluut niet vet en ongezond te zijn, zoals vaak wordt gedacht. Het draait bij hamburgers om de juiste bereidingswijze. In de één van de foodtrucks van Capri culinair grillen wij de 100% rundvlees hamburgers zoals de klanten dat willen; rare, medium of well done.

Broodje

De smaak van hamburgers wordt voor de helft bepaald door het broodje. Zodoende dat Capri culinair ook aan de broodjes extra aandacht besteedt. Wist u dat een Ciabatta broodje een heel andere smaak aan hamburgers geeft, dan de klassieke witte bol?

Toppings

Elke smaak is anders en daarom bepaalt u zelf wat u op de hamburgers voor topping wilt. De één houdt van uienringen, de ander van augurken, sla, kappertjes, , chilisaus, ketchup of mayonaise; het kan allemaal.

Variaties

Naast de klassieke hamburgers, kunt u er van alles bij bestellen, een zak verse friet, een salad bar, dessert of een lekkere voorafje, met 4 eigen foodtrucks kan Capri culinair alles totaal aankleden waardoor er een leuke foodcourt ontstaat met diverse gerechten. Loopt het water al in de mond? Vraag dan meteen meer informatie aan via: info@capriculinair.nl of 0297 – 25 25 25

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.