Heeft u een lunch te verzorgen, die eens net iets anders moet zijn. Uw medewerkers even in het zonnetje zetten voor die inzet, en hun te laten weten dat deze inzet echt gewaardeerd wordt. Misschien is het dan eens leuk om Capri Culinair uw lunch te laten verzorgen. Binnen no time toveren wij uw locatie om te een klein food truck festival, van kleine tot grote groepen, met maar één foodtruck tot wel 7 stuks. Door de zeer diverse soorten foodtrucks die Capri Culinair heeft, en het totaal concept wat wij kunnen bieden, kleden wij alles aan, van tenten, luxe disposable borden en bestek, buffettafels met linnen, houten kratjes, verse kruiden plantjes en andere decoratie materialen ziet alles er geweldig uit.

Afhankelijk van de tijd van het jaar, uw budget, en uw  wensen kan Capri Culinair diverse soorten foodtrucks aanbieden, de Pizza foodtruck, Pasta Foodtruck en Verse Friet Foodtruck zijn veruit het populairst, maar bijvoorbeeld in de Herfst of winter zijn de Raclette Foodtruck, Flammkuchen Foodtruck en Hot Dog Foodtruck ook een welkome aanvulling, bij hele grote groepen, of bijvoorbeeld een feestavond is altijd de Bruschetta Foodtruck ook een prachtige aanvulling. De kok zal bij deze Foodtruck met een echte oude Berkel snijmachine de heerlijkste hammen snijden en leuke en smaakvolle kleine bordjes maken.

Maar ook een lunch met sandwiches of gewoon de tosti foodtruck zijn uiteraard ook erg populair, kortom het is teveel om op te noemen wat Carpi Culinair allemaal voor u kan verzorgen, graag komen wij dan ook met u in contact, en maken graag vrijblijvend een passende offerte die aan al uw wensen voldoet. U kunt ons bereiken op info@capriculinair.nl of 0297-252525

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.