Pizza foodtruck huren

Met onze pizza foodtruck catering op locatie bieden wij een heel divers aanbod. We kunnen met onze foodtruck overal neerstrijken. Het gaat om kleine Italiaanse wagentjes, waar we een originele houtgestookte pizzaoven in hebben gebouwd. Daardoor bakken wij pizza’s met een heerlijk krokante rand, waar iedereen van smult. Bovendien staan deze Piaggio Ape’s 50 erg leuk en passen ze door hun kleine formaat op elke locatie. Onze pizza catering biedt nog meer, want we kunnen ook losse ovens neerzetten en daarmee de knapperige pizza’s bakken. Dat is gemakkelijk op bijvoorbeeld een dakterras of een ander moeilijk te bereiken locatie.

Op elke locatie

Voor elke willekeurige locatie is onze pizza catering geschikt. Het maakt niet uit of het om een kleine (binnen)tuin, een aanmeersteiger of in een bedrijfshal gaat. Alles behoort tot de mogelijkheden en wij kunnen het tot in de puntjes verzorgen. Zelfs de zorg voor de aankleding nemen wij op ons. Dat betekent dat wij de locatie omtoveren in een thema naar keuze, statafels neerzetten, een bar inrichten en op een goede plek de pizzaovens neerzetten. Daardoor kunnen we op een willekeurige binnen- of buitenlocatie neerstrijken en alle gasten verrassen met de heerlijkste pizza’s.

Losse ovens

Onze mobiele ovens zetten we multifunctioneel in en daarmee zijn ze geschikt voor elke locaties. Ze nemen niet veel ruimte in en zorgen voor een originele sfeer. Een mooie manier om een feestje te vieren op een willekeurige plek naar keuze. Met de losse ovens hebben we voor de pizza catering geen stroom nodig; we stoken op gas. Op binnenlocaties bakken we op gas of stroom. Afhankelijk van de grootte van de groep komen we met meerdere Piaggio Ape’s tegelijk. Zo ontstaan er geen lange wachtrijen en krijgt iedereen snel een lekkere pizza.

Origineel pizzafeest

Met onze pizza catering maken we er een gezellig en origineel pizzafeest van. Pizza’s smaken lekker, en dragen bij aan een ontspannen sfeer op een (bedrijfs)feest, receptie, bruiloft, burendag of verjaardag. Het brengt saamhorigheid en iedereen smult van de authentieke smaak van de steenovens. In korte tijd bakken wij op traditionele wijze de heerlijkste pizza’s, zodat iedereen aan z’n trekken komt. Het is trouwens ook mogelijk om de pizza’s met ander Italiaans eten te combineren. We nemen dan verrijdbare foodstations mee met saladebar, mobiele pasta-units en dessertbuffet.

Verse en pure ingrediënten

Wij staan voor puur en lekker Italiaans eten en daarom werken wij altijd met verse producten, eerlijke ingrediënten en traditionele recepten. Alleen zo komt de echte Italiaanse beleving tot stand. Wij bakken diverse soorten pizza’s, waar iedereen uit kan kiezen. Uiteraard heeft elke pizza een basis van lekker gekruide tomatensaus met daarop bijvoorbeeld tonijn, salami, ham of verschillende soorten kaas naar keuze. Datzelfde geldt ook voor toppings als uien, paprika, kappertjes, olijven en rucola. Met onze pizza catering snijden we de pizza’s in gemakkelijke pizzapunten op houten borden, zodat iedereen op de locatie verschillende soorten pizza kan proeven.

Pizza catering in aantocht

Zowel met de losse pizzaovens als onze omgebouwde Piaggio Ape 50 komen we graag langs op elk (bedrijfs)feest op een willekeurige binnen- of buitenlocatie. Interesse in onze pizza catering? Bel of mail en we nemen alle mogelijkheden door: 0297 – 25 25 25 of www.capriculinair.nl.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.