Onze pizza foodtruck bestaat uit een Piaggio Ape 50, die is uitgerust met een originele pizzaoven. Dit leuke Italiaanse 3-wieler wagentje komt overal en neemt op locatie heel weinig plek in. Erg handig voor (bedrijfs)feesten, bruiloften en evenementen in een bepaald thema, of wanneer je in eigen beheer een foodtruck festival op locatie gaat organiseren. De pizza foodtruck maakt van elk feest gegarandeerd een groot succes.

Kleine compacte foodtruck

Met de pizza foodtruck kan showtime beginnen! Deze originele foodtruck bestaat uit een mooi decoratief wagentje dat op elke locatie past. Dit autootje heeft aan een klein oppervlak meer dan genoeg. De pizza foodtruck neemt namelijk amper ruimte in en kan heel goed op een binnen- of buitenlocatie staan. Met het markante rode uiterlijk is onze Piaggio Ape 50 een echte blikvanger. De Italiaanse steenoven in de pizza foodtruck stoken wij op hout. Daarom hebben we geen stroom nodig en kunnen we écht overal staan, zelfs in de entreehal van bedrijven. Gaat het om een binnen-evenement? Dan stoken we uit veiligheid op gas of elektra.

Houtgestookte Italiaanse oven

De pizza foodtruck beschikt over een echt authentieke, Italiaanse houtgestookte pizzaoven. Daarin bakken wij de knapperigste pizza´s. Een leuke, lekkere en vooral snelle manier om kleine en grote gezelschappen in korte tijd van versgebakken pizza’s te voorzien. Pizza’s uit een houtgestookte oven kenmerken zich door hun intense smaak. Bovendien gaat het bakken van de pizza’s razendsnel, waardoor er geen lange wachtrijen ontstaan. Wij bakken verschillende pizza’s tegelijk, en daar zit altijd een keuze bij naar ieders smaak. Zo kan iedereen genieten van een lekkere pizza.

Verse pizza

Ter plekke bakken wij vol aandacht de heerlijkste pizza’s met echte Napolitaanse bodem. Daar komt overigens geen deegroller aan te pas, want naar Italiaanse traditie draaien we het deeg met onze handen. Daardoor kan iedereen van een dunne, knapperige pizzabodem genieten. Uiteraard gebruiken wij de meest verse en pure ingrediënten, van salami tot Parmaham en van tonijn tot verse groenten. De originele tomatensaus met kruiden gebruiken we als basis en natuurlijk hebben we verse kaas (mozzarella), Grana Padano kaas en Hollandse kaas. Dat alles maken we af met olijven, kappertjes, paprika of uien.

Pizza-ambacht

Op willekeurige locaties strijken wij met onze pizza foodtruck neer. Pizza´s bakken is een ambacht dat wij serieus nemen. Een goede pizza herken je aan een knapperige rand. Dit krijgen we voor elkaar in de houtgestookte pizzaoven, die in de Piaggio Ape is ingebouwd. Wij bakken in de pizza foodtruck pizza’s zoals ze dat alleen in Italië doen, met de échte houtoven smaak. Het bakken gaat overigens razendsnel, want door de hoge temperatuur in de houtgestookte pizzaoven zijn de pizza´s binnen 2 minuten klaar. Vervolgens snijden we de pizza’s in handige punten, zodat iedereen zonder knoeien met de handen kan eten.

Maak meteen een afspraak

Loopt het water al in de mond en krijg je trek in authentieke Italiaanse pizza’s? Met onze pizza foodtruck komen wij graag op elk (bedrijfs)feest, teambuildingsuitje, familieactiviteit, vrijgezellendag of kinderfeestje. Gezellig met z´n allen pizza´s eten uit de houtgestookte ovens. Neem vandaag nog contact op en wij vertellen alles over de verschillende mogelijkheden: info@capriculinair.nl of 0297 – 25 25 25.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.