Met een echte mobiele pizzabakker op locatie bakken wij de heerlijkste pizza’s in houtgestookte pizzaovens. Deze authentieke Italiaanse houtgestookte pizzaoven zorgt voor knapperige pizza´s. Onze ervaren mobiele pizzabakker bakt met zorg op elke willekeurige locatie. Zo krijgt een bedrijfsevenement, zomerborrel, bedrijfsfestival, bruiloft of personeelsfeest een heel bijzonder tintje. De mobiele pizzabakker weet wat hij doet en rolt het deeg handmatig uit, om het vervolgens naar keuze te beleggen en de pizza’s in korte tijd in de steenoven af te bakken.

Losse ovens

De mobiele pizzabakker neemt losse houtgestookte ovens mee, die weinig plek op locatie innemen. Na een opstooktijd van een klein uurtje heeft de oven de juiste temperatuur bereikt. Vervolgens gaat de mobiele pizzabakker zorgvuldig aan de slag met het bakken van de pizza’s. Als professional houdt hij uiteraard rekening met veiligheidsmaatregelen. Bovendien staan de ovens stabiel op een rijdende unit. De houtgestookte ovens kunnen overigens buiten staan. Op de binnenlocatie neemt de mobiele pizzabakker gasgestookte steenovens mee. Uiteraard bak hij ook hier de heerlijkste pizza’s mee. Een pizzaoven geef niet alleen een origineel en feestelijk tintje op (bedrijfs)feestjes, partijen en recepties, maar maakt ook zalige pizza’s.

Foodtruck

Naast losse ovens, kan onze mobiele pizzabakker ook met een foodtruck op locatie komen. In een omgebouwde Piaggio Ape 50 zit een houtgestookte steenoven. Dit spectaculaire Italiaanse 3-wieler autootje kan overal en op elke locatie terecht; of het nu om een tuin, binnenplaats, bedrijfshal, kadeplaats of terras gaat. Dit vrolijke rode wagentje is een echte blikvanger en brengt meteen een gezellige sfeer met zich mee. Natuurlijk gebruikt de mobiele pizzabakker goed deeg om pizza’s van te maken en ingrediënten van de beste kwaliteit. Alles is vers én puur. Hij bakt op locatie pizza’s volgens authentiek recept met originele Italiaanse pizzasaus en een uitgebreid assortiment toppings. Denk bijvoorbeeld aan tonijn, ham, ui, kaas, olijven, kappertjes en paprika. Onze pizzabakker stelt naar ieders wens een heerlijke pizza samen.

Grote groepen

Lijkt het je leuk om meerdere mobiele pizzabakkers met ovens en al in te huren? Een goed idee! Wij komen dan met onze 4 foodtrucks op locatie. Drie van deze leuke Italiaanse Piaggio Ape’s hebben een houtgestookte oven. Een uitkomst om grotere groepen in korte tijd van de lekkerste pizza’s te kunnen voorzien. De steen in de pizzaovens warmt onze pizzabakker op tot wel 380 graden. Per keer kunnen we daardoor circa vier pizza´s tegelijk in elke oven bakken. Dat levert zo´n 100 pizza´s per uur op. Een handige en vooral lekkere manier om iedereen tegelijkertijd te laten eten.

Snel en lekker

Zin in een gezellige middag of avond met een echte mobiele pizzabakker die op locatie voor gasten authentieke Italiaanse pizza’s bakt? In de steenovens bakt hij pizza´s zoals ze dat alleen in Italië doen. Heerlijk knapperig en met de échte houtoven smaak. Zelfs brood of flammkuchen kunnen we in de steenoven bakken. Kleine of grote groepen, een binnen- of buitenlocatie; alles kan. Interesse in een mobiele pizzabakker op locatie? Bel of mail ons en we vertellen alle mogelijkheden: 0297 – 25 25 25 of www.capriculinair.nl.

Meer informatie? info@capriculinair.nl of bel 0297 – 252525.